RETTIGOVÁ U KOHOUTA

17-18.1.2019

Vážení hosté,

dovolte mi Vás pozvat na tématicky laděné menu. 
Tentokrát se jedná o pokrmy Magdaleny Dobromily Rettigové v podání kuchaře Jaroslava Klára a jeho teamu. 

Doporučujeme rezervovat místo předem na telefonu 585 222 192 nebo e-mailu info@kohoutrestaurant.cz


Předkrmy 99,-

Pečený hovězí jazyk, cizrna, cibulka

Smažené křupky z telecího hrudí, dijon, ořechy, chléb

Zadělávané ragů z vepřových ledvinek, slanina, chléb

Polévky 89,-

Dršťková z gruntu

Zvěřinový vývar, koňak

Hlavní chody 199,-

Smažená telecí kejta na přepuštěném másle, šťouchané brambory

Fašírovaný kapoun, nastavovaná kaše, pečená zelenina

Vepřové jaterníčky s pivem, pečený brambor se zelím

Svíčková pečeně, žemlový knedlík

Beef steak se sardelovým máslem, sázené vejce, brambůrky s restovanou šunkou

Dezerty 69,-

Kynuté lívanečky s borůvkami a tlučenou smetanou

Pražená kaše s malinami a máslem